ZOO Dvůr Králové zve na strašidelný Týden duchů

20. října 2017 - zdroj Zoo Dvůr Králové

V ZOO Dvůr Králové zahájí v sobotu 21. října tradiční podzimní akci Týden duchů. Magickou atmosféru zahrady navodí strašidelné městečko Tiébélé, obživlý duch z Afriky, ale také stovky vydlabaných dýní rozzářených svíčkami, které si návštěvníci mohou sami vytvořit přímo v zoo dle své fantazie. Chybět nebudou ani dýňové nadílky pro zvířata (enrichment) nebo noční pozorování netopýrů. Akce potrvá do neděle 29. října.

ZOO Dvůr Králové zve na strašidelný Týden duchů, foto: Simona Jiřičková/ZOO Dvůr Králové

Program Týdne duchů doplní ve čtvrtek 26. října akce Den s Lesy ČR, který nabídne dětem i dospělým hry a soutěže, ale také ukázku tvorby dřevěných soch. Od 13 hodin slavnostně pojmenují zástupci Lesů ČR mládě štětkouna afrického.

O den později se už tak strašidelné městečko Tiébélé stane ještě děsivějším. Od 17 hodin tam mají sraz ta nejznámější strašidla - čarodějnice, kostlivci a duchové. Vydat se mezi ně mohou návštěvníci od 17 do 19 hodin. Pro ty, kteří nenajdou odvahu vyrazit do Tiébélé na stezku odvahy, je připraveno noční pozorování netopýrů s průvodcem, které začíná od 17.30.

Pokladna zoo bude během Týdne duchů otevřena od 9.00 do 18.00, zůstat ale můžete i déle. V provozu bude rovněž lanový park Katika Miti.

Týden duchů

ZOO Dvůr Králové zve na strašidelný Týden duchů. Foto: Simona Jiřičková/ZOO Dvůr Králové.


 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum