Ulice města bude brázdit trolejbus Zoo Jihlava

6. listopadu 2017 - zdroj Zoo Jihlava

Ulice města bude brázdit trolejbus Zoo Jihlava

V rámci šedesátiletého výročí Zoo Jihlava, se všichni jihlavští obyvatelé i další návštěvníci Jihlavy mohou těšit ještě na jedno překvapení. Od pátku 27. října bude Jihlavou jezdit trolejbus propagující zoologickou zahradu.

Kvůli reklamní kampani na tropický pavilon je trolejbus obtočen a deformován velikým hadem. V průběhu letošního prosince to budou dva roky, kdy byl Tropický pavilon v Zoo Jihlava otevřen veřejnosti jako poslední stavba z rozsáhlého projektu nové výstavby nazvané Zoo pěti kontinentů. V pavilonu mezitím našly domov tři druhy krokodýlů, třicet druhů hadů a ještěrů, ale také ryby, žáby, sklípkani, štíři, nebo kudlanky. Díky tropickému pavilonu se daří rozložit návštěvnost i do zimních měsíců a zároveň od dostavby celého projektu návštěvnost jihlavské zoo vzrostla na více jak 300 000 návštěvníků ročně.

Ulice města bude brázdit trolejbus Zoo Jihlava

V letošním roce, kdy Zoologická zahrada v Jihlavě staví šedesát let od svého založení, ji dosud navštívilo více jak 305 000 lidí.

Trolejbus byl polepen speciální samolepicí fólií během středy 25. října v dílnách Dopravního podniku města Jihlava. Fólie dle sdělení zaměstnanců vydrží na trolejbusu běžně několik let i s tím, že takřka každý den jezdí trolejbusy do myčky. Speciální trolejbus bude dělat reklamu Zoo Jihlava po další tři roky a lidé ho budou moci spatřit na kterékoliv jihlavské trolejbusové lince.

Trolejbus Zoo Jihlava

Ulice města bude brázdit trolejbus Zoo Jihlava.


 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum